Extra informatie

Wij hebben alle belangrijke informatie in downloads verzameld.
Klik op de link om het .PDF bestand te openen.

Lees hieronder aanvullende informatie per onderwerp.

Regran

Pagter's continuïteit in Duurzaamheid: Focus op Gerecyclede Materialen

De vraag naar producten vervaardigd uit gerecyclede materialen, ook bekend als regran-producten, neemt toe. Bij Pagter hebben wij deze trend opgemerkt en zijn wij actief betrokken bij deze ontwikkeling, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze producten.

Onze Procona-productlijn bestaat bijvoorbeeld al voor 50% uit regran-materialen. Daarnaast zijn we trots te kunnen melden dat onze Porto 10-productlijn volledig vervaardigd is uit 100% gerecycled materiaal. We zijn momenteel bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden om het aandeel van gerecycled materiaal in onze overige producten te verhogen of om nieuwe producten te ontwikkelen die gedeeltelijk of volledig uit regran bestaan.

Dit onderstreept onze inzet voor duurzaamheid en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten.

Procona bedrukking

Bedruk de randen van uw Procona’s met uw firmanaam en logo en zelfs met unieke bar- of qr-codes.

Ook de deksels van de Procona’s Londen kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen boodschap.

Welke Porto?

Het Porto-assortiment, bestaande uit vier modellen, biedt diverse opties voor boeketten, afhankelijk van kenmerken zoals steeldikte, stevigheid (bijvoorbeeld bobbels bij anjers of doornen bij rozen), aanwezigheid van blaadjes, en stijfheid van de steel. De ideale capaciteit van de Porto varieert met de bosomvang; deze is optimaal als de bosomvang 70% (plus/minus 20%) van de dekselopening bedraagt, waarbij de flexibele lipjes in de opening effectief werken en de bloemen voldoende water krijgen.

Porto Omvang (in cm) Voor bos met diameter
Porto 10 8 x 8 x 8.5 3 – 4 cm
Porto 20 10 x 10 x 8.5 4 – 6 cm
Porto 20XL 14.5 x 14.5 x 8.5 4 – 6 cm (grotere boeketten met dunnere stelen)
Porto 50 14.5 x 14.5 x 8.5 6.5 – 9 cm

 

Alle modellen worden standaard in wit aangeboden, maar andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar, onder voorbehoud van een minimumafname.

Machines

PORTO VULMACHINE

Om het inpakproces te versnellen is een Porto vulmachine ontwikkeld, waarmee Porto binnen een paar seconden met de juiste hoeveelheid water kan worden gevuld. Dit betekent tijdsbesparing in drukke perioden!

OMSNOERMACHINE

Er zijn diverse mogelijkheden voor automatisch en semi-automatisch omsnoeren. Pagter helpt u graag met het kiezen van de beste oplossing voor uw benodigdheden. 

WASMACHINE

Als u grote aantallen Procona's rouleert, kan een automatische wasmachine u goed van dienst zijn. Wij kunnen u in contact brengen met een betrouwbare leverancier, met een assortiment van zeer efficiënte en economische wasmachines.